Mijn lezers getuigen!

Een handleiding voor hun leven

Ik heb uw boek met veel voldoening gelezen en vind het schitterend geschreven met een pracht van een model.
Ik heb het gekregen tijdens een Tafel van Veerle met Veerle Dobbelaere.

In die filosofie heb ik nu op mijn beurt 6 boeken besteld om het aan zes belangrijke personen in mijn leven te geven. Zo kan geluk groeien. Mijn advies voor alle mensen is vertraag en lees het boek!

Vincent de Preter

Heerlijk boek dat iedereen simpelweg eens gelezen zou moeten hebben. Met zo weinig woorden wordt toch zoveel gezegd. Eindeloos complexe begrippen worden veel eenvoudiger gemaakt waardoor je met een nieuwe blik naar alledaagse zaken kijkt! Ik raad het absoluut aan!

Lore Janssens

Op 24 januari mocht ik je mooie gesigneerde en door Anton gepersonaliseerde boek “Zuurstof voor het leven” ontvangen, een uniek verjaardagsgeschenk! Gisterenavond las ik het in 1 ruk uit. Het leest erg vlot; aangenaam! Het deed me stilstaan bij de essentie. Dat delen, leven en creëren, met de juiste intenties, je gelukkig maakt, geloof ik zéker. En dat ervaar ik inderdaad momenteel ook. Dat dat momenten zijn waarop ik me gelukkig voel. Nu snap ik waarom. Ik ga me er nog meer op richten. En die verleidingen wat meer proberen weerstaan, dat zal nog een mooi werkpuntje worden. Ik vind het ook mooi dat je met je boek sociale doelen steunt. Dat geeft het een extra dimensie. Knap en inspirerend werk! DANK! Warme groeten, Sonja

Sonja Saeys

Zuurstof voor het leven is een boek dat ik in één stuk door heb uitgelezen. Het leest vlot, maakt nieuwsgierig en sleept mee. Ik moet ook toegeven dat ik stiekem blij was te merken dat ik een deel van de sleutels naar geluk al in handen heb; dat het boek me geruststelde dat ik niet alles in m’n denken en doen zou moeten veranderen. Gewoon bewuster mee omgaan. En ja, dat je gelukkig wordt van delen dat zie ik dagdagelijks rond me. Mensen die elkaar verder helpen, worden daar beduidend gelukkiger van. Ik heb ook her en der wat zaken onderlijnd in het boek om af en toe naar terug te kunnen grijpen.
Een aanrader!

Kaat Peeters

“Zuurstof voor het leven” heb ik net ontvangen als cadeau van mijn ouders. Een boek met een heldere kijk op de essentie van geluk. Door de eenvoudige taal is het boek een aanrader voor iedereen: voor de gelukkige om te beseffen dat je goed op weg bent, en voor de zoeker om te voelen dat je kansen moet grijpen en je geluk zachtjes in de goede richting moet trachten te sturen. Bedankt voor het fijne cadeau lieve ouders.

Jan Hoppenbrouwers

Ik ben altijd erg kritisch en herken me vaak niet ik soortgelijke boeken, maar Zuurstof voor het leven is hierop de uitzondering voor mij. Prachtig gedaan, Filip. Ik kan alleen maar diep respect hebben voor jou als auteur, als ondernemer en als mens. Je boek krijgt een mooie, centrale plaats in ons nieuw kantoor en ik zou er graag nog 10-tallen van bij bestellen voor mijn medewerkers, mijn ouders en een aantal van mijn klanten. Je mag me hierover eens contacteren. Keep up the good work, Filip! Ik steun je hier volledig in.

Lize Geebelen

Zuurstof voor het leven – een meester werk – wat een kracht , eenvoudig gebracht. Vanuit zijn verworven inzicht in de essentie van de dingen reikt Filip ons een eenvoudige maar uiterst krachtige tool aan , een sleutel voor verandering. Een model voor arm en rijk en ook voor groot en klein. Dit werk zou deel moeten uitmaken van het basis lessenpakket in de scholen. Dergelijke werken onderrichten kan terug balans brengen bij onze kinderen die overladen worden met stress en frustratie. Laten we vooral als ouderen onze jonge kinderen niet onderschatten zij doorvoelen vaak heel snel en kiezen als ze konden een rustige omgeving om te ontplooien. Verbazeningwekkend hoe mijn dochters 9 & 12 jaar oud, spontaan zelf voorstelden om dit model te delen met hun klasgenoten, ieders op hun eigen niveau..Beste Filip ik ben alvast grote fan en ik hoop van harte dat dit werk zich in snel tempo wereldwijd zal verspreiden. Bedankt om dit met ons te willen delen. 

Dirk Fleer

Ik ga er voortaan vaker bij stilstaan of ik iets doe met de juiste intentie. Ook het stukje over het bij eenzame ouderen toepassen (leren,creeren,delen) vond ik een leuke eye-opener en gaf me tegelijkertijd een geruststellend gevoel voor wanneer ik zelf op latere leeftijd zal zijn. Want “groeien” houdt een mens levendig en energiek. Laat dat weg en ook het leven en geluk sijpelt uit ons lichaam en hele wezen weg. Ik besef ook dat ik heel goed bezig ben met mezelf gelukkig te houden. Geluk is een keuze.

Heidi Nagels